Uw merchandise

Uw bedrijfswagen in miniatuur is een prachtig en zeer effectief relatie geschenk. Met onze hoogwaardige en perfect gedetailleerde modellen zorgt u ervoor dat uw geschenk precies uitstraalt waarvoor uw bedrijf staat.
Doordat wij beschikken over een zeer compleet programma van miniaturen kunnen wij u allerlei verschillende producten aanbieden. Of het nu gaat om een vrachtwagen, auto, bus of kraan modellen De Kleine Benelux b.v. heeft dit allemaal en meer in haar assortiment.

Graag overtuigen wij u waarom u voor uw personeels/relatie geschenk bij De Kleine Benelux b.v. moet zijn door de volgende punten:

1. Detaillering

Onze leveranciers produceren de meest gedetailleerde miniaturen in de wereld. Dit omdat zij uitermate veel energie steken in de ontwikkeling van nieuwe miniatuurmodellen. Doordat onze leveranciers al vele jaren actief zijn in de productie van miniaturen krijgen zij vaak alle data van nieuwe auto’s, vrachtwagens en/of kraan modellen voordat het echte model nog moet worden geïntroduceerd. Hierdoor kunnen wij u het perfecte miniatuur model leveren.


2. Materialen

De materialen waaruit de miniaturen worden gemaakt zijn niet “gewoon” plastic of metaal. Deze materialen worden speciaal samengesteld om alle details zo goed mogelijk te produceren en te kunnen bedrukken. Maar ook de kleuren moeten goed uitkomen op het model en dit veranderd weer per ondergrond.


3. Bedrukkingen

Doordat wij zelf en onze leverancier werken met de zogenaamde “safe druk” techniek is het bij ons mogelijk om de meest kleine details te lezen zijn op het miniatuur. Wanneer u een van onze modellen op tafel zet zal u versteld staan van de gedetailleerde bedrukking, of dit nu om een 1:87 model of een 1:50 model gaat.


5. Naamsbekendheid

Wanneer u bij ons een miniatuur laat produceren zullen wij dit bekendmaken aan alle vakbladen over autominiaturen, hierdoor zal uw naamsbekendheid vergroot worden. Tevens bestaan er mogelijkheden om in een van onze eigenvakbladen te komen staan die wereldwijd verspreid worden.


6. Een exclusief geschenk

Vaak worden de miniatuur modellen weggegeven als relatie en/of personeels geschenk. Door een beperkte oplage heeft u een zeer origineel geschenk voor uw personeel en/of relaties.

voorbeeld schaalmodel
voorbeeld schaalmodel
voorbeeld schaalmodel


Wenst u een offerte bij ons te willen aanvragen dan kunt u eenvoudig ons contactformulier invullen.