Rietze nieuws 7-8 2015

Midden april is het tijd voor het Rietze nieuws 7-8 2015. In deze twee maanden gaat Rietze weer een heel aantal modellen uitleveren, waaronder ook een aantal modellen voor de Benelux. Naast de bekende 1:87 modellen komt er ook weer een 1:43 model.

In de schaal 1:87 komen een aantal nieuwe vormen, waaronder de nieuwe MAN SL 200, een Mercedes Benz Atego met toilet opbouw van de Polizei en wel heel erg modern, een “honden toilet”. Naast deze nieuwe vormen komen er drie “Benelux modellen” in de schaal 1:87, een Ford Transit brandweer uit Bilzen (België) een Mercedes Benz Sprinter met Strobel opbouw van de brandweer uit Blankenberge (België) en naast deze twee redding voertuigen komt er ook een Mercedes Benz O 405 van de TICE uit Luxemburg.

In de schaal 1:43 wordt er een Mercedes Benz Travego M van Autokraft aangekondigd.

Al het nieuws kunt u vinden in de nieuwste Rietze folder 7-8 2015, klik hier

Leave a Reply