Twee nieuwe Herpa Benelux modellen in 1:87

Exclusief voor de Benelux heeft De Kleine Benelux bv twee nieuwe modellen geproduceerd. Het is een MAN TGX en een DAF CF.

De MAN TGX met gordijntrailer is gemaakt in de kleuren van Ingenieursbureau Heemskerk, Heemskerk is een toonaangevend en dynamisch bedrijf op de belangrijkste gebieden van de melkveehouderijsector. Het werkgebied van Heemskerk is zowel nationaal als internationaal. Ze onderscheiden zich door een technologisch hoogwaardig en uniek productassortiment, met een intensieve begeleiding van haar klanten. (Bron Heemskerk website)

Het model zal in week 21 2014 leverbaar zijn onder artikel nummer Herpa 1809.

De DAF CF met gordijntrailer is geproduceerd in de bekende kleuren van de Emons Groep. De Emons Group profileert zich met haar transportdivisies als Europese marktleider op het gebied van sustainable transportoplossingen. Deze oplossingen zijn in eigen huis ontwikkelt door de divisies 2WIN en Van Huët Glass Logistics. Door deze innovatie is de Emons Group in staat een substantiële CO2 reductie te realiseren voor haar klanten in combinatie met een lagere kostprijs. De Emons Group is een familiebedrijf met 70 jaar historie. (Bron Emons Group website)

Het model zal in week 21 2014 leverbaar zijn onder artikel nummer Herpa 1810.

 

Leave a Reply