Herpa Cars & Trucks nieuws 7-8 2014

Herpa heeft haar nieuwe Cars & Trucks modellen aangekondigd die in de maanden juli en augustus 2014 worden uitgeleverd.

De folder begint, zoals u bent gewend, met de nieuwe Herpa Cars modellen in de schaal 1:87. De modellen variëren van de aller nieuwste Mercedes Benz S-Klasse tot een oude bekende, de Citroen 2 CV Charleston. Maar ook de Audi A1, A6 en Q5 en de Mini Cooper S. De oudere modellen zijn de BMW 2002, 700 Sport, Porsche 911 Targa en een Borgward Isabella.

Goed nieuws voor de Nederlandse blauwlicht liefhebbers er komt een bijzondere VW up! 5 deurs van de brandweer Amsterdam, daarnaast komt er een leuke serie service wagens van Fortschritt een Wartburg 353 Tourist en een Trabant 601 Universal. Een bijzonder “oud” blauwlicht voertuig is de VW T3 van de Polizei uit Berlijn.

De vrachtwagens staan natuurlijk voor een deel in het teken van de nieuwste Volvo FH Globetrotter, zowel de standaard uitvoering als ook de XL uitvoering worden als losse trekker aangekondigd. Naast de nieuws Volvo komt er onder andere een oranje DAF XF 105 SSC, groene MAN TGS LX Euro 6 en een witte MAN TGX XLX 540 in wit.

Een van de belangrijkere nieuwtjes van de vrachtwagen combinaties is de MAN TGX met Swapcontainer van het nederlandse H&S Transport. Ook de Volvo FH met swapcontainer van Haanpaa is door een vestiging in Nederland natuurlijk erg bijzonder. Naast deze modellen worden er onder andere de volgende modellen voorgesteld: MAN TGX XLX Silo Melmer/Pitztal (A), MAN TGS M Melktransport Rock Milchtransporte, Scania R gordijntrailer Andreas Schubert en een DAF XF 105 SSC container oplegger Holzel/Tex. In vitrine komt er een prachtige Renault Magnum van Daniel Brose, Volvo FH XL koeltrailer van Loni Trucking en een bekende van Jens Bode, dit keer een Scania R met koeltrailer.

Als absolute “High Light” komt Herpa met het eerst Audi centrum “De Showroom” in de schaal 1:87. Audi komt met een nieuw concept waarbij veel dealers zullen gaan beschikken over een dezelfde uitstraling. Niet alleen logo en modellen maar ook het complete gebouw. In samenwerking met het design bureau van Audi heeft Herpa dit gebouw geproduceerd in de schaal 1:87. Het gebouw is compleet gemonteerd, u kunt natuurlijk wel modellen in de showroom zetten doordat het dak afneembaar is. In de toekomst zijn er uitbreidingen gepland!

Al het nieuws kunt u vinden in de nieuwste folder klik hier

Leave a Reply